STØBNING AF FUNDAMENT

Fundamentet er det, der får dit hus til at stå, hvor det skal. Støbning af fundament er en vigtig opgave, der kræver ekspertise og faglig viden, ellers kan det gå grueligt galt.

Vi har den nødvendige ekspertise og professionalisme til støbningen af dit fundament, så du roligt kan regne med, at dit hus får et stabilt fundament at stå på, der aldrig kommer til at sætte sig. Derudover sørger et fundament også for, at der bliver isoleret mod jordens kulde, men også for, at der ikke kommer fugt op i huset. Vi har tjek på, hvordan et fundament lever op til de funktioner.

Vi sætter en ære i at støbe dit fundament. Vi har de rette kompetencer og stor erfaring. Derfor kan du regne med et kvalitetssikret fundament, hvis du vælger os til at støbe det.

UNDERSTØBNING AF FUNDAMENT

Hvis du har brug for understøbning af dit fundament, kan vi også gøre det for dig. Uanset om det er, fordi der skal udgraves til kælder, huset har fået sætningsskader, eller der kommer en øget belastning på dine opbyggede fundamenter, kan vi støde til med rådgivning og understøbning.

Det er altid en god idé at få professionelle folk til at arbejde med fundamentet, fordi det spiller så stor en rolle for huset. Desuden kan det være en bekostelig affære, hvis der sker fejl. Hvis du vælger os til at understøbe dit fundament, kan du roligt regne med, at det lever op til alle de vigtige krav.

OPBYGNING AF FUNDAMENT

Opbygningen af et fundament kan tage sin begyndelse, efter man har udgravet og planeret det område, hvor huset skal stå. Derefter er det vigtigt, at laget under fundamentet stampes godt.

Vi kan stå for fundamentopbygningens mange opgaver og dele. Vi har nemlig de bedste maskiner og kompetente hænder til den slags i vores maskinpark hos KJ Maskinudlejning. Du kan derfor roligt vælge os, hvis du har brug for opbygning af at fundament i høj kvalitet.

UDSTØBNING AF BETON

KJ Maskinudlejning kan stå for udstøbning af beton. Når fundamentets sider er opbygget, er vi klar til at udstøbe fundamentet med beton, så det står stabilt og sikkert. Vi råder over maskiner og medarbejdere, der har styr på at arbejde med beton. Vi følger alle spillets regler – sådan opnår vi nemlig det bedste resultat.

Det betyder, at vi undgår separation og placerer det på rette sted, så vi undgår, at det skal flyttes for meget på. Derved sikrer vi effektivitet og kvalitet til dig og dit fundament.

KONTAKT OS

FOR AT HØRE MERE

Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende entreprenørarbejde

(+45) 21 27 81 99
KJ@kj-em.dk