Maskinparken

MASKINER TIL ENHVER OPGAVE

Har du brug for en pålidelig dozer til et projekt på Fyn eller andre steder i Danmark, tilbyder vi udlejning af maskiner til erhverv.

​Vi er en professionel maskinpark i Faaborg, der råder over en lang række forskelligartede maskiner til byggeri og landbrug i blandt andet Odense og omegn. Vi har mange års erfaring som entreprenør og kan altid hjælpe dig med at finde den helt rigtige maskine til din opgave.

Vi udlejer blandt andet følgende dozere:

  • ​​Cat D7E 30 tons med grubber og GPS/2m3 i skovl
  • ​​Cat D6T 25 tons med grubber og maskinstyring/GPS
  • ​​Cat D6N 20 tons 6-vejsblad/maskinstyring/GPS
  • Cat D6K 15 tons 6-vejsblad/maskinstyring/GPS

​GRUNDIGT OG EFFEKTIVT JORDARBEJDE MED DEN RETTE DOZER

Da jord er et levende materiale, kræver det en professionel indsats, hvis resultatet skal holde. Samtidig er jordarbejdet følsomt over for vind og vejr.

Det er således nødvendigt at planlægge arbejdet, så du undgår for eksempel våd og frossen jord. Med den rette dozer bliver jordarbejde meget nemmere – og du kan flytte det hurtigt og nemt.

​Vi tilbyder en dozer i flere størrelser, således at du har mulighed for at vælge den maskine, du lige nøjagtigt har behov for. Alle er solide og stabile og klarer opgaven grundigt og effektivt. Er du interesseret i at høre lidt mere om de forskellige dozere og deres funktioner, har vi altid en kompetent fagmand, der kan hjælpe dig på vej.

​KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Står du og skal bruge en dozer eller måske flere, er du velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud. Du kan leje den, så længe du vil – det finder vi ud af sammen. Vi rengører altid vores maskiner, så de fremstår pæne og præsentable, og derfor forventer vi også at modtage dem i samme stand.

​Vi ser frem til at høre fra dig på telefon (+45)21 27 81 99 eller på e-mail kj@kj-em.dk. Så finder vi den rette dozer til dit behov.

KONTAKT OS

FOR AT HØRE MERE

Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende entreprenørarbejde

(+45) 21 27 81 99
KJ@kj-em.dk