LEJE AF GRAVEMASKINE MED FØRER

Skal du bruge en gravemaskine med en erfaren, veluddannet og professionel fører? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos KJ Maskinudlejning kan du leje en af vores gravemaskiner med en erfaren fører, så du både får effektivitet og høj kvalitet til dit gravearbejde.

Vi råder over både store og små maskiner, så vi har helt sikkert også en maskine, der passer perfekt til dit projekt. Vores førere har stor erfaring inden for entreprenørbranchen og er alle udstyret med det helt store kørekort, der giver dem lov til at betjene de store og fantastiske hydrauliske gravemaskiner.

Vi står klar til at hjælpe dig med dit projekt. På denne side kan du læse om, hvilke maskiner vi blandt andet har, hvad prisen afhænger af, og hvilket arbejde vores gravemaskiner og førere kan udføre.

LEJE AF GRAVEMASKINE

Vi udlejer både gravemaskiner til tungt og mindre tungt arbejde. Vi har blandt andet kvalitetsgravemaskiner fra Hitachi og CAT. Vi kan for eksempel tilbyde den brændstofbesparende CAT D7E LGP, som vi selv har set udføre et grundigt stykke gravearbejde i vådt og klistret ler.

Derudover har du også mulighed for at leje vores pålidelige CAT D6T og CAT 963D. Vi har også en stor Hitachi 350, som vores erfarne førere kan styre til perfektion, så du hurtigt og effektivt kan komme videre med dit graveprojekt.

Til arbejde, der ikke kræver store og tunge maskiner, tilbyder vi også udlejning af vores gode minigraver.

FÅ EN GODE TIMEPRIS PÅ LEJE AF GRAVEMASKINER MED FØRER

Priser på leje af gravemaskiner med fører varierer. Prisen afhænger blandt andet af dit behov, og hvad du har brug for hjælp til. Hvis du har et stort projekt, der både kræver tid og en af vores største maskiner, vil det koste mere end et mindre projekt, hvor du kun behøver en af vores mindre maskiner.

Vi er lydhøre over for dit budget og dine ønsker, og vi ved, at ingen projekter er ens. Vi er altid parate til at give en god pris til dig, når vi kender detaljerne på dit projekt.

VI TILBYDER OGSÅ LEJE AF DOZER MED FØRER

Vi har den ekspertise, der skal til, hvis du står med et projekt, hvor du har brug for en dozer med fører. Vi ved, hvilke gravemaskiner der passer til dit projekt. Så uanset om du skal lave en udgravning til et fundament, bruge en planeringsskovl til udjævning eller flytte store mængder jord eller grus, kan vi hjælpe dig.

Vores førere er alle erfarne og dygtige til at styre gravemaskiner af enhver art. Du kan derfor roligt vælge os til udførelse af bygge- og anlægsopgaver.

KONTAKT OS

FOR AT HØRE MERE

Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende entreprenørarbejde

(+45) 21 27 81 99
KJ@kj-em.dk