Kloakmester

KJ Maskinudlejning udfører kloakarbejde i Fåborg og omegn. Vi har et solidt kendskab til kloaksystemers drift og vedligeholdelse. Vi bestræber os altid på at løse kloakeringsopgaver i allerhøjeste kvalitet, så du trygt og sikkert kan vælge vores kloakmester velvidende om, vores kloakmester udfører dit kloakarbejde ud fra gældende love og regler.

For mange er kloakker noget, der hører til under jorden, og det er måske endda sjældent, at vi skænker det en tanke. Men kloakker skal vi ikke tage for givet. De er nemlig essentielle for ethvert byggeri. Det ville for eksempel ikke nytte noget, hvis vi selv skulle sørge for at komme af med vores spildevand på egen hånd. Kloakker er vigtige for miljøet, og derfor er det vigtigt, at de leder spildevandet væk, så det ikke ødelægger jorden eller grundvandet. Vi tager ikke kloakering for givet, og derfor sørger vores kloakmester for stabile løsninger af høj kvalitet.

AUT. KLOAKMESTER I FÅBORG

Vores kloakmester er autoriseret, og derfor har vi styr på de standarder og den lovgivning, der gælder på området. Vi laver alt inden for kloakarbejde, og derfor kan du trygt vælge KJ Maskinudlejning til dit kloakeringsarbejde. Vores kloakmester ved alt om ledningsarbejde og de forskellige rørtyper. Det betyder også, at vi har styr på, hvordan vi laver et godt stykke arbejde, der holder i rigtig mange år frem. Herunder kan du se, hvad vores kloakmester blandt andet kan udføre inden for kloakarbejde:

  • Afledning af regnvand – der lever op til miljøkrav og miljøstyrelsens vejledninger
  • Rottesikring – vi kan finde de fejl i kloaksystemet, som rotterne bruger til at komme ind, og derefter montere en rottespærrer
  • Anlæg af nye kloakker, ledningsarbejde og tilslutning fra hus til kloak
  • Spildevand på landet – vi hjælper med afløbsanlæg af spildevand de steder, hvor der ikke er adgang til offentlig kloakforsyning
  • Montering af udskilleranlæg – der hjælper med at udskille stoffer og væsker, der er dårlige for kloakken.

Kloakarbejde kræver, at man er autoriseret, og det er vi med autorisation fra Sikkerhedsstyrelsen. Derfor kan vi lave alt inden for kloakarbejde, hvad enten det drejer sig om nye kloakanlæg, vedligeholdelse eller fejlfinding af eksisterende anlæg. Dertil kan vi også bygge videre på allerede anlagt kloak. Hvis din opgave ikke er beskrevet overfor, kan vi stadig hjælpe dig med dit problem.

Når vi udfører kloakarbejde, går vi op i stabilitet og høj kvalitet, så dine løsninger kommer til at holde i lang tid. Det er, hvad du kan forvente, hvis du lader os udføre dit arbejde.

KONTAKT OS

FOR AT HØRE MERE

Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende entreprenørarbejde

(+45) 21 27 81 99
KJ@kj-em.dk