ETABLERING AF RIDEBANER

En god ridebane er hverken for hård eller for blød, og så er den selvfølgelig også plan. Hos KJ Maskinudlejning har vi de kompetencer og maskiner, der skal til for at etablere en ridebane, der lever op til de standarder og mål, du ønsker.

Den gode ridebane understøtter hestens bevægelse, så den undgår skader og føler sig godt tilpas under udmattende løb. Vi kan hjælpe med at opbygge en ridebane, der minimerer stødpåvirkning, når hovene rammer, men som også giver den nødvendige støtte, så hest og rytter hurtigt kan komme videre, når næste skridt eller spring skal tages.

RIDEBANER – OPBYGNING

Vi tilbyder udlejning af gravemaskiner med fører, rådgivning og hjælp, hvis du skal til at opbygge en ny ridebane. En ridebane har typisk flere forskellige lag, som giver optimal understøttelse til hesteløb. Vi kan være med til at lægge de lag, køre materialer frem og tilbage og hjælpe med det første og sidste spadestik.

Vi tilbyder:

  • Fjernelse af det øverste lag muldjord, så området bliver klar til påfyldning af de andre lag
  • Derefter sørger vi for, at overfladen er jævn og lige
  • Skal du have en geotekstildug over, hjælper vi også gerne med det
  • Herefter lægger vi et bærelag, som vi kan komprimere for at skabe den perfekte hårdhed
  • Til sidst kommer et toplag, som typisk er en blanding af sand og flis.

ETABLERING AF UDENDØRS RIDEBANE

Vi tilpasser selvfølgelig ridebanen ud fra de størrelser og mål, du ønsker. Hvis din ridebane skal bruges til konkurrencer eller træning til konkurrencer, sørger vi for, at den passer præcis til de mål, der er gældende for konkurrencer.

I nogle tilfælde er det også nødvendigt at dræne jorden, så regnvand ikke gør banen blød. Det kan vi også hjælpe med. Hvad end du har brug for hjælp til i processen, står vi gerne til rådighed med rådgivning og ekspertise.

FÅ EN PRIS PÅ ETABLERING AF RIDEBANE

Prisen for opbygning af en ridebane afhænger af flere forskellige ting. Den afhænger blandt andet af, hvilke maskiner vi skal bruge til arbejdet. Prisen afhænger også af banens størrelse. Alt efter om banen skal bruges til dressur, ridebanespringning eller hestevæddeløb, er der forskellige størrelsesstandarder.

Vi holder os aldrig tilbage med at give en god pris for opbygningen af din ridebane. Vi sørger for konkurrencedygtige priser og høj kvalitet i udførelsen af din nye ridebane, og så gør vi os altid umage med at lytte til dine ønsker og behov, så du får præcis, hvad du beder om.

KONTAKT OS

FOR AT HØRE MERE

Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende entreprenørarbejde

(+45) 21 27 81 99
KJ@kj-em.dk